Zoekresultaat Google

Op uw Google+ pagina verschijnt na inplementatie de tour en bedrijfsfoto's meteen de Business View pagina, en is uw bedrijf aanzienlijk beter zichtbaar, zie hiernaast voor een close-upUw bedrijf in een oogopslag

In een oogopslag ziet de bezoeker op Google Search, Google Maps, Google Local/Google + pagina de bedrijfsfoto's en de tour, waarop meteen geklikt kan worden om uw bedrijf in volle glorie te bezoeken en te bekijken

DIT IS GEEN FOTO! maar..

 

een interactief beeld, de ingang, de start van een virtuele toer.

Klik met uw linker muisknop ingedrukt op het beeld en beweeg uw muis van links naar recht, boven en beneden. Met uw muiswiel kunt u in- en uitzoomen. Als u op de pijlten of een kruis in de VR foto klikt dan beweegt u naar de volgende plek vanwaar een 360 graden foto gemaakt is. Zo verplaatst u zich virtueel door het pand en kunt u het bedrijf bezoeken, rondkijken alsof je werkelijk daar bent.

Voor een vol formaat beeldvullende ervaring klik hier.

 

Voorbeelden van zo een virtuele toer vindt u hieronder. Als u in beeld rechtsboven op het grijze vlakje met de 4 pijltjes klikt, dan krijgt u het beeld schermvullend.
Als u daarna weer terug wilt naar deze pagina, klikt u weer in het vlak van de 4 pijltjes. Kijk voor verdere gebruiksaanwijzing hier rechts boven bij DIT IS GEEN FOTO.